Onthaasten doe je in het Bergblick Hotel & Spa
Credits Michael Huber | www.huber-fotografie.at Copyright

Ben je op zoek naar rust en een bijzondere feelgoodplek? Dan is Bergblick Hotel & Spa jouw ultieme droom. Deze vijfsterren-hideaway geldt als één van de beste adressen in het Tannheimer Tal. In een indrukwekkend bergdecor vind je hier een combinatie van ontspanning en activiteit, genot en welzijn. Hoe belangrijk vakanties zijn voor mentaal herstel lees je hier. Hotel Bergblick is een uitnodiging om te genieten van exclusieve wellness en een sterrenwaardige, verfijnde regionale keuken. Vanaf de voordeur kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. Wil je deze vakantie echt bijkomen? Onthaasten doe je in het Bergblick Hotel & Spa.

Lees ook: Een stralende zomer in Innsbruck

Onthaasten doe je in het Bergblick Hotel & Spa

Ver weg van alle massatoerisme beleven genieters in Bergblick Hotel & Spa het leven van zijn mooiste kant. Geen stress, geen haast, geen deadlines. In de plaats daarvan: alles loslaten in een prachtig landschap. Waar de natuur mentale rust biedt, zorgt de elegante Bergblick-SPA voor verwenning. Neem een duik in het royale binnenbad, zwem de bergen tegemoet in het buitenbad dat het hele jaar door aangenaam warm is, geniet van een heerlijke sauna en laat je verzorgen met hoogwaardige behandelingen. De ligstoelen aan het zwembad staan klaar voor het eerste zonnebad van het seizoen. In de rustruimten “wiegen” waterbedden je in slaap. In Bergblick Hotel & Spa, tussen dichte bossen, hoge pieken en bloeiende weiden, komen je gedachten tot rust. Yoga helpt je om je innerlijke centrum te vinden.

kamers Bergblick Hotel & Spa
Credits Michael Huber | www.huber-fotografie.at Copyright

Ook culinair genieten

De overheerlijke “cuisine alpienne” maakt van Bergblick Hotel & Spa een uitgelezen plek van gastvrijheid. Een ambitieus keukenteam belooft onvergetelijke culinaire momenten. Bergblick Hotel & Spa biedt een uniek levensgevoel. Tijd geldt hier als kostbaar goed. Gasten genieten bewust en met al hun zintuigen van elk ogenblik: van de regionale en internationale gastronomische hoogstandjes uit de keuken, van de zinnelijke momenten van rust en ontspanning in de wellnesszone, van de stijlvolle ambiance die wordt gecreëerd door zorgvuldig uitgekozen kunstwerken, die je overal in het huis kunt bewonderen.

Onthaasten doe je in het Bergblick Hotel & Spa infinity pool
Credits Michael Huber | www.huber-fotografie.at Copyright

Wandelen in het Tannheimer Tal

Buiten roept de natuur. Het Tannheimer Tal, een van Europa’s mooiste alpiene hooggelegen valleien, trakteert natuurgenieters op een compositie van bergweiden en imposante pieken, heldere bergmeren, almen en bossen. Zodra de winter de aftocht blaast, lokken 300 kilometer wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden je naar buiten. De fietsers kunnen nauwelijks wachten om weer in het zadel te springen op deze topbestemming. Wielrenners en mountainbikers, iedereen is even enthousiast over het Tannheimer Tal. Vlak bij het hotel bevindt zich een halte van de gratis wandelbus. Mountainbikes en e-bikes kun je comfortabel huren in het hotel. Bergvrienden maken eenmaal per dag gratis gebruik van de vier zomerkabelbanen dankzij het Sommerbergbahnen inklusive-kaartje.

Tannheimer Tal bezoeken?

Hotel Bergblick Grän
Credits Michael Huber | www.huber-fotografie.at Copyright

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in