Over

De meest gelezen pagina op een website schijnt de pagina “over” te zijn, omdat mensen nieuwsgierig zijn wie er achter deze mooie reiservaringen zit. Dus heb ik ook zo’n pagina gemaakt  over mijn reislustige avonturen.

Wie ben ik?

Ik ben Judith, reislustig type, altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Het avontuur roept, maar ook: chillen en genieten van het uitzicht (deze quote is ooit bedacht door mijn oudste dochter, die vond ik dat ik af en toe ook eens even moest relaxen in plaats van zoveel mogelijk zien op vakantie). Van hele toeristische plekken word ik meestal niet zo blij, zeker niet in het hoogseizoen. Wil ik per se toch zo’n plek ontdekken, dan ga ik het liefste buiten de vakanties om. En soms ook niet, als het toevallig net zo uitkomt. Zo flexibel ben ik dan ook wel weer.

Favoriete landen

Favoriete landen zijn toch wel Noorwegen, IJsland en Australië. Daarnaast kan ik enorm genieten van landen waar het warm is. Overnachten doe ik het liefst in de natuur. Luxe is niet per se nodig, maar ik hou wel van comfort en uitzicht. Een picknick is prima, maar een sterrenrestaurant kan ik ook waarderen. Gewoon altijd op zoek naar de mooiste plekjes dus. Om herinneringen te maken. En foto’s. Want dat doe ik ook graag.

Samenwerken?

Wil je graag een bestemming, regio, accommodatie, reisgids of outdoorproduct promoten? Ik sta open voor samenwerkingen. Een samenwerking opzetten gaat altijd in overleg. Ik denk graag mee over het doel en de manier waarop we dat het beste kunnen bereiken. Opties zijn bijvoorbeeld:

Persreizen

Groeps- of individuele persreizen geven mij de gelegenheid om mooie content te maken op Instagram en deze blog. Ik schrijf graag reisverhalen naar aanleiding van mijn ervaringen en dit vinden lezers vaak ook het meest prettig, omdat het eerlijke en betrouwbare content is.

Advetorials

Organiseer je geen persreis, maar heb je een mooi artikel geschreven dat past in de look & feel van deze reisblog? Benader me gerust over de kosten en mogelijkheden om deze te publiceren.

Reviews van producten of diensten

Wil je een reisgids promoten of heb je een leuke activiteit in een regio die je onder de aandacht wil brengen? Als het past bij Mooieplekkenopaarde.nl mag je me altijd benaderen om dit uit te testen.

Banners

Wij plaatsen ook banners op deze reisboog, ter promotie van accommodaties of regio’s. Dit is mogelijk per maand, per half jaar of per jaar. Neem contact via info (ad) mooieplekkenopaarde.nl voor de prijs.

Adembenemende wandelingen in Noorwegen uitzicht Mørkonga