Het beste hotel in het Caribisch gebiedAruba is een heerlijk eiland. Ze noemen het niet voor niets One Happy Island. Goedkope tickets naar Aruba boek je bijvoorbeeld via TUI. Voor het beste hotel in het Caribisch gebied boek je het Bucuti & Tara Beach Resort. Dit fantastische hotel met mooie ligging is verkozen tot het beste hotel in het Caribisch gebied en staat zelfs op nummer 18 in de lijst van Beste Hotels van de Wereld. Daar wil je natuurlijk verblijven!

Lees ook: 3 redenen om naar Ottawa te gaan

Romantiek ten top

Bucuti & Tara bestaat 21 jaar en staat al 16 jaar op de begeerde, jaarlijkse Best of the Best-lijst, waaronder de laatste zeven jaar als nummer 1 hotel voor romantiek in het Caribisch gebied. Tripadvisor analyseerde in 2022 een heel jaar aan beoordelingsgegevens van reizigers die meer dan 1,5 miljoen hotels hebben bezocht. Deze reizigers bepalen de hoogst gewaardeerde accommodaties van het jaar voor de 2023 Travelers’ Choice® Best of the Best Hotel Awards. Elk hotel op de lijst heeft de strenge eisen en veiligheidsnormen van het platform doorstaan. Minder dan 1% van de 8 miljoen vermeldingen van Tripadvisor wordt bekroond met de Best of the Best vermelding, wat staat voor het hoogste niveau van excellentie in gastvrijheid.

Wat schrijft Tripadvisor?

Tripadvisor schreef over het eerste gecertificeerde CO2-neutrale hotel in het Caribisch gebied: “Bucuti & Tara Beach Resort is milieuvriendelijk en biedt een rustige boetiek ervaring met vriendelijke service. De intieme sfeer is exclusief en ontspannend voor stellen die op zoek zijn naar rust en een romantische ervaring.”

Bucuti & Tara Beach Resort

Eagle Beach

Het hotel ligt aan Eagle Beach, wat begin dit jaar ook het mooiste strand van Aruba en zelfs de nummer twee van mooiste stranden ter wereld werd genoemd. Eagle Beach heeft een rustig stuk zand langs kalm water, een prachtige locatie voor een honeymoon, en de mogelijkheid om nestelende en broedende zeeschildpadden te zien, zoals die op de Bucuti & Tara Sea Turtle Nesting Calendar 2023.

Over Bucuti & Tara Beach Resort

Bij Bucuti Tara & Beach Resort denken ze graag met je mee over een romantische invulling van je vakantie. Ontdek One Happy Island met je geliefde en laat je verrassen door dit prachtige resort, de geweldige gastvrijheid en idyllische plekken op het eiland. Bucuti is diverse keren onderscheiden (door onder andere Tripadvisor dus) als één van de meest romantische resorts ter wereld. Naast luxe en romantiek hecht Bucuti veel waarde aan duurzaamheid. Zij bewijzen dat een groen en luxe verblijf, zonder ‘off the grid’ te gaan, goed mogelijk is. Als één van de groenste hotels in de Cariben wordt er door het resort alles aan gedaan om de milieu-impact zo beperkt mogelijk te houden.

Boeken?

Bucuti & Tara Beach Resort, het beste hotel in het Caribisch gebied

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in