HUTTOPIA Les Falaises
Ruben Drenth

Het is bijna eind augustus. De dagen worden langzaam alweer wat langer en de eerste scholen beginnen weer. De zomer neemt langzaam afscheid, maar wij verlengen ‘m het liefste nog! De herfst nadert, maar we weigeren we ons over te geven aan de naderende kille dagen. Daar hebben we de Indian Summer voor bedacht. Wie weet zijn de weergoden ons gunstig gezind in september. Dan kunnen we toch nog even genieten van lange avonden, zachte zomerbriesjes en wat extra zonnestralen waar we zo naar verlangen. In deze blog inspiratie voor het beleven van de Indian Summer bij Huttopia, in Nederland of in Frankrijk.

Lees ook: Bijzondere accommodaties in Bretagne

Beleef de Indian Summer bij Huttopia

Dat nazomerse gevoel beleef je optimaal met een lang weekend of een tripje naar een Huttopia camping in september. En of je hiervoor nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, je bent er hoe dan ook even helemaal tussenuit voor een onvergetelijke reis in het hart van unieke natuurgebieden. Dat allemaal terwijl de temperaturen nog mild zijn, je geen last zal hebben van het drukke hoogseizoen en als kers op de taart profijt hebt van de lagere tarieven!

Beleef de Indian Summer bij Huttopia de Roos
Huttopia, Ruben Drenth

Normandië place to be

Ben je er het liefst écht even helemaal tussenuit, maar heb je geen zin om extreem lang te rijden? Dan is Noord-Frankrijk, Normandië om precies te zijn, dé bestemming bij uitstek voor een betoverende Indian summer. Beleef de Indian Summer bij Huttopia Campings Les FalaisesCalvados en Baie du Mont St-Michel. Deze zijn gelegen op adembenemende locaties in het historische Normandië, die het hart van elke natuurliefhebber sneller zal laten kloppen.

Beleef de Indian Summer bij Huttopia de Meinweg
Huttopia, Ruben van Drenth

Huttopia Les Falaises

Dicht bij de beroemde kliffen en de Côte d’Albâtre verblijven? Vanaf Camping Huttopia Les Falaises-Normanië heb je een prachtig uitzicht over de velden en Het Kanaal in de verte. Camping Huttopia Calvados is een oase van rust en groen, in het hart van het Normandische plattenland en het Pays d’Auge! De camping biedt een verwarmd, overdekt zwembad en een verblijf met keuze uit originele accommodaties zoals de Cahutte of sfeervolle houten chalets. Camping Huttopia Baie du Mont Saint Michel, gelegen aan de grens tussen Normandië en Bretagne, ligt zeer dichtbij de beroemde stad die op een eiland staat. Een sereen toevluchtsoord, omgeven door groene heuvels en weelderige natuur is dit de ideale plek om een paar dagen in september door te brengen. Mocht je niet terugdeinzen voor een lange rit, dan zijn er naast de genoemde campings in Noord-Frankrijk veel meer bestemmingen in Midden- en Zuid-Frankrijk.

Huttopia-LesFalaises
Huttopia, Ruben Drenth

Huttopia de Roos

Mocht je niet zo fan zijn van lange autoritten, dan zijn er Nederlandse bestemmingen waar je vertier kan beleven. Bijvoorbeeld Huttopia de Roos, gelegen in het prachtige Overijssel, biedt Huttopia de Roos een idyllische omgeving waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie te midden van een weelderige bosrijke omgeving en een rivier om in te zwemmen.

Huttopia de Roos
Huttopia, Ruben Drenth

Huttopia de Meinweg

Je hebt ook Huttopia de Meinweg, een ander juweeltje als het gaat om een locatie om de Indian Summer bij Huttopia te beleven. Ook dit is één van de Huttopia campings in Nederland, waar je in september nog heerlijk kunt genieten van lange zomeravonden en zachte temperaturen. Een betoverende campingervaring omringd door natuur en gelegen in het adembenemende Nationale Park de Meinweg in Noord-Limburg. Je waant je in het buitenland, maar bent toch dichtbij huis. Ben je klaar om de zomer te verlengen?

Huttopia de Roos water springen
Huttopia, Ruben Drenth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in